Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 7:30 - 15:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
25.07.2022
Změna balení Cormen
Od června 2022 dochází k postupnému nahrazování z kulatého na hranaté balení u vybraných produktů Cormen 1litr. Láhev optimalizuje prostor, který za... číst celé
03.12.2021
Spuštění nového e-shopu
Vážení zákazníci, spustili jsme pro Vás nový e-shop. Sjednotili jsme naše tři e-shopy (sunexclean.cz, sunexclean.eu a myci-stroje-vysavace.cz) pod jed... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Změny nejen v příslušenství Kranzle 2021 Změny nejen v příslušenství Kranzle 2021
Na přelomu roku 2020/21 dochází u strojů Kranzle ke změně upevnění / připojení příslušenství. Dříve u všech tlakových myček bylo příslušenství upevněn... číst celé
Úklidová chemie pro mycí podlahové stroje Úklidová chemie pro mycí podlahové stroje
Ať již vlastníte mycí podlahový stroj nebo se chystáte jej pořídit, vždy je nutné použít vhodnou chemii. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Sunexclean s.r.o., se sídlem Pod Všemi svatými 1544/1a, 30100 Plzeň, IČ 61775371, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 5699, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@sunexclean.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Změny nejen v příslušenství Kranzle 2021
Změny nejen v příslušenství Kranzle 2021
Na přelomu roku 2020/21 dochází u strojů Kranzle ke změně upevnění / připojení příslušenství. Dříve u všech tlakových myček bylo příslušenství upevněn... číst celé
Úklidová chemie pro mycí podlahové stroje
Úklidová chemie pro mycí podlahové stroje
Ať již vlastníte mycí podlahový stroj nebo se chystáte jej pořídit, vždy je nutné použít vhodnou chemii. číst celé
Vysavač špatně vysává - rady
Vysavač špatně vysává - rady
Po čase používání vysavače se stane, že „netáhne“ jako dřív. Zde naleznete pár rád, na které je dobré se zaměřit, když se sníží síla sání vašeho vysav... číst celé
Jak vybrat jednokotoučový stroj
Jak vybrat jednokotoučový stroj
Jak a podle čeho vybrat jednokotoučový stroj a příslušenství. Pár typů a rad číst celé
Kontaky

Pod Všemi svatými 1544/1a

301 00 Plzeň

+420 377 322 626

info@sunexclean.cz

Provozní doba:

Po - Pá 7:30 - 15:00 hod.

(vlastní parkování)

 

 

Mapa

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz